Jobcentret flytter ind

Jobcentret flytter ind i Aktivitetshuset på Hybenvej, og nu kan du på Hybenvej møde en virksomhedskonsulent eller en beskæftigelsesrådgiver tæt på, hvor du bor.

Jobcentret er allerede i Sønderbro på kontoret på Spedalsø Torv hver tirsdag fra kl. 9-15, og nu er de også i Aktivitetshuset på Hybenvej mandag fra 9-15 og torsdag fra 13-17.

Beskæftigelse og uddannelse er en af vores store indsatsområder i Bo Trivsel. Vi hjælper beboerne godt på vej med forskellige forløb, praktik og økonomivejledning, men skal vi hjælpe dem hele vejen, skal vi have jobcentret med. 

Iben hjælper de unge i praktik og uddannelse gennem projektet Parat til job og uddannelse, mens Mette skal hjælpe de voksne kvinder fra Sevins kvindenetværk i det nye projekt Jobcafeen.

Vores hovedfokus er trivsel. For trives du ikke i din hverdag eller har du andre udfordringer end selve ledigheden, kan det være meget svært at søge job eller starte uddannelse. Vi hjælper derfor beboerne med at blive mere klar til uddannelse og beskæftigelse gennem forløb med fokus på afklaring, sparring og erhvervserfaring.

Jobcentrets fokus er erhvevslivet. De har kontakterne og kan hjælpe med at få en fod indenfor. De kan derfor hjælpe beboerne videre, så de kommer ud i et reelt job eller tager en uddannelse. 

Vi er rigtig glade for samarbejdet og håber, at vi kan hjælpe vores beboere godt videre i samarbejde med jobcentret. 

Del indlægget:

Relaterede indlæg