Om Bo Trivsel

Bo Trivsel er kontor for den boligsociale indsats i Horsens. Vi bygger på et samarbejde mellem syv almene boligorganisationer og Horsens Kommune

Vi er en samling af både frivillige og ansatte, som hver dag arbejder for at det skal være endnu bedre at bo hos byens boligforeninger. Det gør vi ved at tilbyde aktiviteter og koordinere projekter, der sigter mod at styrke fællesskabet, øge trivslen og forbedre livskvaliteten for alle beboere.
.

De 3 hovedgrene i Bo Trivsels arbejde

1. Forebyggelse og forældreansvar
Vi vil godt have at endnu flere børn oplever tryghed i vores områder. Det er derfor vigtigt, at barnet får en positiv erfaring med institution og skole. Ved at gøre forældrene stærkere, kan de støtte deres børn på en god måde i forhold til barnets udvikling.

Når børnene bliver lidt ældre, skal de også have andre unge og voksne at se op til. Den slags, der kan vise vejen som rummelige, sociale og engagerede i samfundet.
Læs den fulde plan
2. Uddannelse og beskæftigelse
At komme godt i gang med voksenlivet er vigtigt. En del af det er at have et job.

Bo Trivsel hjælper de helt unge i gang med et fritidsjob. For de voksne kan økonomien godt vælte, og så står vores rådgivere klar til at hjælpe med at få styr på kreditorer og afdrag.
Læs den fulde plan
3. Tryghed og trivsel
Netværkskvinder er et samarbejde, hvor mødre hjælper hinanden. Vi har også en beboerkonsulent, der kan komme hjem til de beboere, som har svært ved at komme ud.

Der bliver knyttet bånd på tværs af kulture. Demokrati er rygraden i vores beboer- og aktivitetshuse – også kaldet ”væksthuse” – for det er der, mange initiativer gror fra. Ideerne til nye aktiviteter kommer altid fra dig eller din nabo. Vi hjælpes ad med at få det gjort.
Læs den fulde plan

Kontakt os for at samarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på et muligt samarbejde ift. jeres lokale udfordringer eller udviklingsprojekter. 

Find medarbejder