• Parat til job og uddannelse

Parat til job og uddannelse

D. 18 maj 2020

For nogle unge kan det at få en uddannelse eller et job være en alt for stor opgave på grund af mange andre udfordringer omkring dem. De har mange brudte forløb bag sig og har måske oplevelsen af, at de sidder fast i en ond cirkel.

På kurset ’Parat til job og uddannelse’ kan hver deltager få den hjælp, der passer præcis til hende eller ham. Hver deltager får et individuelt forløb planlagt sammen med Bo Trivsels medarbejder og den kommunale rådgiver. Det kræver tid og tillid for at få de unge til at fortsætte og holde sig til den plan, der er aftalt.

Løbende optag

Projektet startede september 2019 og vi forventer, at det kører uden pauser til udgangen af 2023. Der er løbende optag på de 12 pladser, som Horsens Kommune og Bo Trivsel sammen besætter. Når en deltager er klar til at forsætte i job eller uddannelse bliver der plads til en ny.

Holdet mødes hver torsdag fra kl. 8.30 til ca. 15. Dagen består ofte af fysisk træning, indkøb og fællesspisning. Der er som regel fælles undervisning omkring relevante emner og individuelle samtaler.

Deltagerne har også mulighed for at møde i praktik hos Bo Trivsel i løbet af ugen, hvis vi kan finde en passende arbejdsopgave. Det bliver aftalt mellem den unge, rådgiveren og Bo Trivsel.

  

Kontakt:

Iben Koller Mønster, iben@botrivsel.dk , 28 94 51 00
Lars Mose, lars@botrivsel.dk, 23 26 71 23

Gå tilbage

Del projektet

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble