Åbning af UngSønderbro

Tillykke til ungdomsskolen med åbningen af klubtilbuddet UngSønderbro i lokalerne på Byskolen afd. Lindvigsvej!

Vi har glædet os til åbningen af UngSønderbro, Ungdomsskolens nye klubtilbud! Dette spændende initiativ blev fejret med stor succes mandag d. 19. kl. 18.30 på Byskolen afd. Lindvigsvej.

To tidligere klasselokaler er blevet ombygget og kombineret til et hyggeligt klublokale, der nu inkluderer et køkken og spiseområde samt faciliteter som bordfodbold, bordtennis, storskærm og et udvalg af brætspil. Derudover er der adgang til en hal, der kan benyttes til forskellige aktiviteter.

Ved åbningsarrangementet deltog omkring 30 børn sammen med en gruppe engagerede forældre. Alle nød aftenen i fulde drag, hvor der var mulighed for at hygge sig med kage og boller, og flere deltog i sjove brætspil.

UngSønderbro er et inkluderende klubtilbud med plads til alle børn og unge. Tilbuddet repræsenterer vores fælles mål om at skabe et inkluderende og stimulerende miljø for vores unge. Vi vil gerne takke alle, der deltog i åbningsarrangementet, og vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med Horsens Ungdomsskole

Del indlægget:

Relaterede indlæg