Beboermøde med julehygge og tegneglæde

66 engagerede beboere fra Axelborg mødtes i mandags til et anderledes beboermøde. 

Med udgangspunkt i de fremtidige renovationsplaner blev det til en aften fyldt med drømme, visioner, kreativitet, spørgsmål, svar, snak og julestemning. Der blev sat nye standarder for, hvordan beboermøder kan være – og det inkluderede både en dygtig tegner, julemad og et besøg af selveste julemanden! 

Direktør Steffen Møller Borgbjerg tog beboerne med på en rejse fra Axelborg blev opført i 1960’erne til i dag, hvor vi ser ind i helt nye muligheder. Fra en fantastisk restaurant på tagterrassen oven på nr. 1 til en smart nedgravet parkeringskælder. Med hjælp fra en talentfuld tegner blev idéer omsat til livlige illustrationer, og direktørduoen Steffen og Michael besvarede en overvældende mængde relevante og engagerede spørgsmål.  Herefter fortsatte aftenen med brainstorming, tegning og gode samtaler ved bordene, inden julemaden blev serveret. 

Som Steffen Møller Borgbjerg understregede i sit oplæg, er det muligt, at ikke alle ideerne bliver til virkelighed, men han lovede, at Albo, i samarbejde med Axelborgs kompetente afdelingsbestyrelse, vil gøre sit allerbedste.

Del indlægget:

Relaterede indlæg