Økonomirådgivning er en hjælpende hånd til beboere i boligsociale områder, der oplever økonomiske udfordringer som manglende betaling af husleje eller vanskeligheder med at få pengene til at slå til. Uanset om problemerne skyldes sygdom, kviklån eller arbejdsløshed, kan økonomirådgivningen hjælpe med at skabe overblik og finde løsninger. Alle oplysninger, beboere deler i forbindelse med rådgivningen, bliver behandlet fortroligt og deles ikke med boligorganisationen eller kommunen.

 

Hvad vi kan hjælpe med

  • At få overblik over udgifter
  • At finde måder at spare penge
  • At undersøge muligheder for omlægning af gæld
  • At få viden om rettigheder og pligter
  • At sikre, at du modtager de ydelser, du har ret til fra kommunen og andre

 

Formål
Formålet med økonomirådgivningen er at reducere huslejerestancer og udsættelser, få flere beboere i beskæftigelse eller uddannelse, og øge den gennemsnitlige husstandsindkomst. Vi arbejder både forebyggende og problemløsende for at hjælpe beboerne med at tage kontrol over deres økonomi og sikre en stabil fremtid.

 

Hvordan foregår det?
Økonomirådgivningen tilbyder individuelle samtaler og støtte, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det drejer sig om en kort- eller langvarig indsats. Du kan selv henvende dig til rådgivningen, eller du kan blive henvist af boligforeningen eller kommunale enheder som Jobcenter Horsens.

Samarbejde og støtte
Bo Trivsel er ansvarlig for økonomirådgivningen og samarbejder med boligforeninger, kommunale enheder og frivillige organisationer som Dansk Flygtningehjælp og KFUMs gælds- og økonomirådgivning. Der er fokus på at bygge bro til andre boligsociale aktiviteter og kommunale partnere for at sikre, at indsatsen er relevant og effektiv.

 

Vil du vide mere?

Sandie Lykkehus

Økonomirådgivning
42 74 21 38
mailCreated with Sketch Beta. sandie@botrivsel.dk