Om Bo Trivsel

Bo Trivsel er kontor for den boligsociale indsats i Horsens. Vi bygger på et samarbejde mellem otte almene boligorganisationer og Horsens Kommune

Vi er en samling af både frivillige og ansatte, som hver dag arbejder for at det skal være endnu bedre at bo hos byens boligorganisationer. 

Du kan læse om vores arbejde og mål i den korte version af Helhedsplan for den boligsociale indsats i Horsens Kommune 2020-2023.

 

De 3 hovedgrene i Bo Trivsels arbejde

1. Forebyggelse og forældreansvar

Vi vil godt have at endnu flere børn oplever tryghed i vores områder. 

Det er derfor vigtigt, at barnet får en positiv erfaring med institution og skole. Ved at gøre forældrene stærkere, kan de støtte deres børn på en god måde i forhold til barnets udvikling.

Når børnene bliver lidt ældre, skal de også have andre unge og voksne at se op til. Den slags, der kan vise vejen som rummelige, sociale og engagerede i samfundet. 

Du finder den fulde plan her >>

 

2. Uddannelse og beskæftigelse 

At komme godt i gang med voksenlivet er vigtigt. En del af det er at have et job.

Bo Trivsel hjælper de helt unge i gang med et fritidsjob. For de voksne kan økonomien godt vælte, og så står vores rådgivere klar til at hjælpe med at få styr på kreditorer og afdrag.

Du finder den fulde plan her >>

 

3. Tryghed og trivsel 

Netværkskvinder er et samarbejde, hvor mødre hjælper hinanden. Vi har også en beboerkonsulent, der kan komme hjem til de beboere, som har svært ved at komme ud.

Der bliver knyttet bånd på tværs af kulture. Demokrati er rygraden i vores beboer- og aktivitetshuse – også kaldet ”væksthuse” – for det er der, mange initiativer gror fra. Ideerne til nye aktiviteter kommer altid fra dig eller din nabo. Vi hjælpes ad med at få det gjort.

Du finder den fulde plan her >> 

 

Bliv frivillig

Vi kan altid bruge frivillige. Enten frivillige i vores projekter eller borgerjournalister, som kan fortælle historier fra boligområderne.  

 

 

Vores persondatapolitik 

Se den her 

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble