• Projektspirer

Projektspirer

D. 20 maj 2016

Har du en god idé, men har brug for hjælp til at få den ud i verden? Hvis din idé er med til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at bo og leve i, kan Bo Trivsel hjælpe.

Projektspireuddannelsen er et tilbud til borgere, hvor man selv bliver uddannet i hvordan man får et projekt fra idé til virkelighed. Det vil sige, at du får ejerskabet over idéen og det er dit ansvar at få det gjort til virkelighed – men Bo Trivsel støtter dig hele vejen igennem og giver gode råd.

Projektspireuddannelserne tager som udgangspunkt afsæt i et af helhedsplanens indsatsområder: Sundhed og Sundhedsfremme, Børn og Unge, Kommunikation, Image og Branding eller Netværksskabende Beboerinddragelse.

Miljøspirer

Det næste forløb er startet op d. 13. april 2016 og handler om at uddanne en gruppe beboere til at være lokalområdets miljøambassadører. Med kommunens nye affaldssortering er det blevet mere relevant at beboerne har mulighed for at søge råd hos angående affaldssortering og miljø.

Miljøambassadørerne vil blandt andet blive uddannet i:

  • Skraldesortering

  • Vand, varme og el

  • Personale i området

  • Meget mere

Når Miljøspireuddannelsen er færdig, vil ambassadørerne desuden være klædt på til, at hjælpe andre med erfaringer fra projektet, så de selv kan uddanne nye ambassadører.

Er du interesseret i at høre mere om Projektspirer generelt, kan du kontakte Jeanette Gjørret på mail jeanette@botrivsel.dk

Gå tilbage

Del projektet

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble