• Onsdagscaféen

Onsdagscaféen

D. 14 juni 2020

Hver onsdag fra kl. 12 til 14 mødes en stor flok på 25-30 personer til fællesspisning i Aktivitetshuset på Hybenvej.  

Alle er velkomne i fællesskabet, uanset hvor man bor. Det koster altid 20 kr. at være med og for det får du en varm frokostret, lidt sødt og al den kaffe, du kan drikke.

Målet med cafeen er, at man mødes og får snakket med nye og gamle venner. Her kan man møde sin nye kæreste eller en, der er lige så glad for fodbold, som en selv.

 

Trygt og rart

”For mange beboer er Onsdagscafeen et fast holdepunkt i deres liv. Én i så høj grad at vedkommende delte et positiv udvikling i sin kræftbehandling til hele flokken en onsdag. Personen føler simpelthen vores cafe er så trygt og rart et sted at være, at det er her vigtige ting skal deles,” fortæller Nasli Aslan, der står for det ugentlige arrangement.

Bo Trivsels medarbejder står for organisering og madlavningen sammen med en frivillig og en praktikant. Onsdagscafeen har været afholdt siden november 2018 og fortsætter til udgangen af den sociale helhedsplan.

Cafeen er lukket i ferier og helligdage, men ellers er det hver onsdag. Følg med på Aktivitetshusets Facebookside, så er du opdateret på menuen.

 

Kontakt:
Nasli Aslan

nasli@botrivsel.dk, T: 27830488

 

Gå tilbage

Del projektet

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble