• One Unit

One Unit

D. 17 juli 2020

Ungegruppen fra Sundparken, One Unit, har eksisteret siden 2017.

Målet med gruppen er fællesskabet - hvor unge fra Sundparken opnår erhvervserfaring, opbygger netværk og møder nye mennesker. Via arbejde og oplevelser skabes en positiv selvfortælling, både når det gælder uddannelse, karriere, foreningsliv og at være en aktiv medborger i samfundet.

Gruppen består af 10-12 unge fra Sundparken mellem 15 og 20 år med løbende udskiftning og optag af nye unge.

One Unit udfører primært arbejdsopgaver ved koncerter, festivaler og andre kulturarrangementer i Horsens. Der er fokus på at opbygge stærke relationer med lokale partnere, specielt Horsens Kommunes Kulturafdeling, Fængslet og Wall of Sound har været vigtige.

”Tanken om at gøre noget for andre og være en positiv faktor i andres liv, er forbundet med stor prestige blandt de unge, hvilket i høj grad skyldes Tan og Ammars initiativrige natur,” siger Søren Callsen.

Bo Trivsel hjælper med at skabe og vedligeholde netværk og relationer til vigtige samarbejdspartnere, så der er arbejdsopgaver til de unge. Vi organisere møder og kontakt til de unge i samarbejde med resten af styregruppen.

Flere af de unge har haft positive oplevelser med arbejdsområder de ellers ikke ville have brugt tid på.

”Den sociale mobilitet er voldsomt styrket som resultat af at de unge har deltaget i opsætning og nedtagning af festivalpladser, hvor de også har fået billetter til selve festivalen. De fleste havde aldrig været til festival før, men havde allerede efterfølgende aftalt at tage af sted næste år,” fortæller Søren Callsen, som er kontaktperson.

De unge sparrer med styregruppen om uddannelse, jobs m.m. og specielt Tan og Ammar, der oprindelig fik ideen til gruppen, fungerer som rollemodeller for deltagerne.

 

Kontakt:

Søren Callsen
soren@botrivsel.dk , tlf. 28949300

 

Gå tilbage

Del projektet

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble