• Netværkskvinder på Sønderbro

Netværkskvinder på Sønderbro

D. 27 maj 2020

Formålet med projektet er at skabe fællesskab og sammenhold mellem kvinderne af forskellige nationaliteter.

Omdrejningspunktet er aktuelle oplæg om fx børne- og ungdomsliv, demokrati, ligestilling og kulturelle tilbud i Horsens. Der er plads til diskussion, refleksion og erfaringsdeling mellem kvinderne.

Som regel der 15-20 deltagere i gruppen og de mødes en gang om måneden et par timer i Axelborg Beboerhus. Nogle gange er der ture ud af huset.

Nye muligheder

En af de gode ture var til Horsens Bibliotek: ”Flere af kvinderne havde aldrig havde været på biblioteket før, så vi fik rundvisning og hørte om, hvordan de kunne bruge det selv - og sammen med deres børn. Nogle af kvinderne havde faktisk deres børn med på denne tur, og de fandt sig med det samme til rette i børneafdelingen. En rigtig god oplevelse for alle, og dejligt at vise kvinderne bibliotekets mange muligheder,” fortæller Annette fra Bo Trivsel.

Netværket blev startet i januar 2019 og har løbende optag af nye medlemmer. Bo Trivsel hjælper med rekruttering af nye medlemmer, kontakten til kvinderne, planlægning af faglige oplæg og program for møderne.

 

Kontakt:
Annette Langgaard, annette@botrivsel.dk , 4241 4106
Sevin Sheikilo. Sevin@botrivsel.dk , 7137 8998

Gå tilbage

Del projektet

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble