• Lommepengejob

Lommepengejob

D. 09 august 2020

Hvis du skal komme godt i gang på arbejdsmarkedet som voksen, er det vigtig at du også har noget erfaring med fra tidligere fritidsjob.

Børn fra udsatte områder, kan godt have svært ved at finde de småjobs, der kan give lidt lommepenge og den vigtige erfaring. Derfor har Bo Trivsel et projekt, som henvender sig til de helt unge fra 13 år.

Forventninger fra en arbejdsplads

”Vi vil gerne give unge med sociale udfordringer en mulighed for at indgå i et positivt arbejdsfællesskab, hvor der er voksne rollemodeller, som kan skabe klare linjer, ift. hvad der forventes på en arbejdsplads. Pålidelighed, ansvar og arbejdsrutiner er nogle af de vigtige elementer,” forklarer Søren Callsen, der er projektleder.

Bo Trivsel finder pladserne til de unge, udbetaler lønnen og fungerer som mentor, hvis der opstår problemer. Der er ca 20 unge tilknyttet projektet.

De kan arbejde hos fodboldklubben AC Horsens, hjælpe en pedel i Sundparken, hjælpe med praktiske ting i Sundparkhallen eller hjælpe med små opgaver for Bo Trivsel. Enkelte er også ansat i lokale supermarkeder.  

En succeshistorie

”En af de tidligere lommepengejobbere har fået job i det supermarked, som havde taget ham ind i lommepengejob. Han har haft det svært bogligt og tendens til at lave ballade. Men via hans lommepengejob har han aktiveret den enorme energi, nysgerrighed og mod, som han også besidder," fortæller Søren Callsen, Bo Trivsel.

 

Kontakt:

Søren Callsen
soren@botrivsel.dk , tlf. 28949300

Gå tilbage

Del projektet

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble