• Vi er her stadig

Vi er her stadig

D. 30 marts 2020

Der plejer at være hyggesnak og duften af mad hver onsdag formiddag i Aktivitetshuset Hybenvej.Nu står huset tomt og ligger underdrejet, lige som så meget andet i Danmark.

Aktivitetshusene i Sundparken og Axelborg er de to faste steder, hvor man ellers kan møde Bo Trivsel – det boligsociale kontor i Horsens. Her er der fællesspisninger, aktiviteter og her kan man snakke med medarbejderne og få vejledning.

Hjælper på distancen

Men lige nu går den jo ikke, så Bo Trivsels medarbejdere har været kreative for at finde nye veje. ”Vi ringer i stedet til folk eller skriver sammen på Messenger for at holde fast i dem, vi allerede har kontakt med. Det gælder vores jobskabende projekter og familie projekter, hvor nødpasning og hjemmeskole giver udfordringer og anledning til spørgsmål.

 >> Find medarbejderne her <<

Vores økonomirådgivning får også klaret samtalerne over telefonen, for denne tid giver jo anledning til usikkerhed – ikke mindst økonomisk. Rådgiverne gennemgår budgetter og udgifter med beboerne, så de kan finde løsninger og sove roligere”, fortæller Christian Højholt, der er boligsocial chef for Bo Trivsel.                     

Forbereder nye projekter

Ud over rådgivning og vejledning over telefonen, bruger Bo Trivsel ventetiden på at planlægge og søge fonde til fremtidige aktiviteter for beboerne i de almene boliger i Horsens. ”Vi må lige som resten af Danmark bruge denne tid på at forberede os på, det hele lukker op og husene summer af folk igen,” afslutter Christian Højholt.

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble