• Tak for denne sommer

Tak for denne sommer

D. 25 august 2021

De mange idrætsforeninger, som stod for årets ferieaktiviteter, var omdrejningspunktet for dagen.

Idrætsforeninger, forældre og frivillige er stimlet sammen i Sundparkhallen. Der dufter af bål og der er masser af snak, mens børn og vokse går rundt mellem de forskellige aktiviteter. Det er svært at vælge, hvad man skal prøve først. Men man kan jo altid følges med sin bedste kammerat. De store drenge har taget opstilling ved de to store træstubbe. Nu skal der bankes søm i.

Der er sækkeløb, snobrød, hoppeborg, forhindringsbane, stangtennis, ansigtsmaling, popcorn, hoppeborg, bordtennis og inde i hallen er den store måtte lagt ud. 

Her kan man lære at bryde og lidt senere kommer to karatekæmpere. Efter lidt instruktion kan de mindre drenge kaste en stor stærk mand rundt på måtten. Det udløser jubel blandt tilskuerne langs kanten.

 

Se alle billederne fra dagen her 

 

Klubberne kom til børnene

”Mange af Sundparkens børn og unge er uvante med at komme i en idrætsforening. Så det har været rigtigt godt, at foreningerne har stået for vores sommertilbud. Det gør afstanden til at blive medlem af en forening meget mindre for børnene og deres forældre. Derfor er det også rigtig dejligt, at idrætterne er på genbesøg i dag, så der er endnu en mulighed for at få snakket med trænerne,” siger leder af Sundparkhallen, Lars Mose, fra Bo Trivsel.

Det er foreningerne Horsens Judoklub, GymHorsens, Karatecenter Horsens, BK Hermod Brydning og Horsens KFUM Bordtennis, som stiller med instruktører. Bag initiativet står DGI Sydøstjylland, Horsens kommune og Bo Trivsel.

 

Stor opbakning 

Efter der er brændt en masse krudt af i løbet af eftermiddagen, er der pølser fra grillen og kartoffelsalat. Ingen går sultne hjem. 

”Vi er meget taknemmelige for al den opbakning, vi har fået i dag. Horsens Kommunes Udvalg for Sundhedsfremme har støttet med 12.000 kr. Vores nabo, Ungdomsskolen, bakker op med unge frivillige hjælpere, foreningerne har sendt instruktører og ikke mindst alle de beboere fra området, forældre og børn, som har gjort dagen til en af dem, vi vil tænke tilbage på med stor glæde,” afslutter Lars Mose.

Sundparkhallen fungerer som fritidsklub og samlingssted for boligområdet Sundparken, der er ejet af Andelsboligforeningen Odinsgaard i Horsens. Bo Trivsel er et boligsocialt projekt, som er etableret i samarbejde mellem alle de alennyttige boligorganisationer i byen

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble