• ”Scor et job” – Cup

”Scor et job” – Cup

D. 12 april 2017

Hvorfor skal jobsøgning altid være så traditionel?  Nu kombinerer Bo Trivsel fodbold, brætspil, hygge og jobsøgning i ét arrangement. Nemlig ”Scor et job”- Cup.

Det sker fredag den 5. maj fra kl 12-15 i Sønderbro Kulturhus, Lindvigsvej 4 i Horsens. Her mødes arbejdsgivere, ansatte og ledige til en hurtig indendørs turnering, hvor der både er præmier og proviant.

Se tv indslag - artiklen forsætter neden under

Et uformelt møde

”Vi glæder os meget til at byde velkommen til både femmands-hold fra arbejdspladser og hold dannet af jobsøgende. Ved at spille fodbold sammen lærer de hinanden at kende på en anden og helt uforpligtende måde,” siger Jeanette Gjørret fra Bo Trivsel, Horsens’ boligsociale projekt.

Der er også inviteret en helt særlig gruppe. ”Arbejdsgivere på jagt efter solide folk er også særdeles velkomne denne dag. Enten på banen eller på tilskuerpladserne,” fortsætter Jeanette Gjørret med et smil. ”Vi skal jo gerne have skabt en masse gode kontakter.”

Verdenspræmiere

Hvis man ikke er til fodbold, er der også verdenspræmiere på det helt nye brætspil Jobbornot. Emnet er arbejdsmarkedet og alle de uskrevne regler vi støder ind i, når vi søger og får et job. Spillet er udviklet til at få deltagerne til at dele deres erfaringer og få aflivet myter om jobsøgning.

Der er plads til flere hold, tilskuere og flere arbejdsgivere den 5. Maj, og det er gratis at deltage. Bare man tilmelder sig på jeanette@botrivsel.dk af hensyn til kampplan og forplejning.

Det er 2. gang Bo Trivsel afholder det arbejdsvenlige fodboldevent.
Denne gang er Horsens Kommunes projekt ”job,job,job” er med inde over arrangementet.

 

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble