• Lad mig høre

Lad mig høre

D. 24 april 2018

Der er en varm velkomst til Nasli Aslan, da hun træder ind i entreen hos Inger Wadum.

Hjertelig som mellem to veninder. Men det hele startede lidt mere trist. Inger boede et sted, hvor hun følte sig moppet af nogle af sine naboer. Det gjorde hende ked af det og helt handlingslammet.

”Jeg havde simpelthen ikke lyst til at komme hjem i min lejlighed,” fortæller hun. Hendes boligselskab Bolig Horsens foreslog, at den sociale vicevært fra Bo Trivsel kom på besøg.

Befriende besøg

Det sagde Inger ja tak til og kort efter stod Nasli og bankede på døren. ”Jeg var hos Inger en times tid, hvor hun fortalte mig om det hele med hendes egne ord,” husker Nasli. Det, at der kom en, som var klar til bare at lytte, husker Inger som utroligt rart.

”Det var så befriende at tale med et menneske, som havde tid og lyst til at høre min historie. Hun er simpelthen så sød,” siger Inger og kigger taknemmelig over på Nasli.

De aftalte at mødes igen, og efter et par samtaler fik Inger så meget styr på tingene, at hun var klar til at tage imod Bolig Horsens’ tilbud om at bytte lejlighed. 

Plads til det positive

”Det dræner simpelthen så meget, når man kun tænker sorte og negative tanker,” siger Inger. Samtalerne med Nasli fik den ellers glade og aktive Inger til at se lysere på tingene. Der var pludselig plads til, at de positive ting fik opmærksomhed.

Nogle gange skal der ikke mere til, for at skabe en forandring.

 

Hvis du bor til leje hos en af boligforeningerne i området, kan du få hjælp af Nasli Aslan.

Kontakt Nasli på nasli@ botrivsel.dk eller tlf. 27 83 04 88.  

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble