• Julegaver til Sundparkhallens børn

Julegaver til Sundparkhallens børn

D. 16 december 2021

Køen begyndte at danne sig allerede et kvarters tid inden døren blev åbnet til hallen. Præcis 15.30 gik døren op og så var det bare med at være tålmodig. I små grupper – oftest sammen med søskende eller bedste venner – blev børnene lukket ind. Ved et bord stod tre søde damer klar med både store slikposer og en pakke til hver.

Bliver der også en til mig

Mon der også er en pakke tilbage til mig? Man forstår godt bekymringen. Men der var nok til alle.

De tre kvinder, som agerede julemandens hjælpere, havde pakket 100 slikposer og endnu flere pakker. Alle markeret med alder og køn.

På den måde fik alle børn den helt rigtige gave. Under de fine bånd gemmer sig LEGO.

Tak for gaven, fik de fleste sagt. De små var vist bare lidt generte og benovede over størrelsen på slikposen.

Taknemmelighed

Grunden til den flotte gaveregn er en kombination af tilfældet og taknemlighed. De tre kvinder er nemlig alle medlemmer af en linedance klub, Hyggeliners. De bruger hallen som deres træningssted og er rigtig glade for at kommer der.

”Vi har det simpelthen så godt her i hallen. Vi har tre hold hver uge, som danser herude og efterfølgende hygger med kaffe og snak. Derfor vil vi gerne give noget tilbage. Så vi sponserer lidt, når der er overskud i klubkassen”, fortæller Jonna Sørensen fra Hyggeliners.

Overskuddet denne gang gik til de 100 slikposer.

Overskud fra Børnenes Kontor

De fine gaver med LEGO kommer fra Børnenes Kontor i Horsens. Og her er Jonna Sørensen tilfældigvis formand. Efter at der var delt gaver ud til dette års julehjælp, var der stadig en stor bunke tilbage af de sponserede æsker med klodser.

”Hvorfor så ikke give en julegave til alle de børn, som kommer her i hallen?”, som Jonna Sørensen siger.

Derfor blev denne onsdag i december en dejlig dag på trods af corona og gråt vejr. Både for de tre søde damer og alle børnene.

Lars Mose og Tina Richoff fra Sundparkhallen – samt Bo Trivsel, siger 1000 tak for de fine gaver og julesnold.

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble