• Fotoudstilling i faklernes skær

Fotoudstilling i faklernes skær

D. 11 marts 2019

Få en særlig oplevelse med fotoudstillingen 100 % Fremmed, der er sat op på plænen bag Aktivitetshuset på Hybenvej i Horsens.

Onsdag den 20. marts kl. 19 til 21 invitere Bo Trivsel og andelsboligforeningen Odinsgård på et spændende foredrag i forbindelse med udstillingen ”100 % Fremmed”. Den udendørs foto-udstilling er støttet af Horsens Kommune, som gør det muligt at deltage gratis for alle.

Foredraget holdes i Sundparkhallen og vi forventer op til 100 deltagere. Først fortæller producent Louisa Blindbæk fra teatret Metropolis, der er initiativtager til vandreudstillingen, om baggrunden for udstillingen. Nawras Al-Hashimi er en af de 100 personer, der er kommet til Danmark, som er portrætteret. Han vil fortælle sin egen historie og derefter er der debat.

Lokale personer er med i udstillingen

Selve udstillingen er sat op på plænen bag Aktivitetshuset, der ligger i forbindelse med Sundparkhallen på Hybenvej. Efter foredraget inviteres deltagerne ud i aftenmørket for at se de 100 portrætter. 10 af portrætterne er af lokale indvandre og flygtninge.

Til at lyse op for fotos og tekster er der fakler til deltagerne, som helt sikkert vil give en særlig fortættet stemning. Vi anbefaler varmt tøj og sko, der kan klare en tur i græsset. Bo Trivsel serverer kaffe og te at varme sig på.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Bare mød op og tag en ven med.

Udstillingen er arrangeret i et samarbejde mellem Kulturudvalget, Odinsgård, Bo Trivsel, Metropolis og Nordea Fonden og er åben i uge 12 og 13.

Få mere info hos projektleder Annette Langgaard, Bo Trivsel, T: 42 14 41 06 , annette@botrivsel.dk

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble