• Fiskeskole for unge

Fiskeskole for unge

D. 12 august 2019

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har i samarbejde med Bo Trivsel oprettet en fiskeskole for unge mellem 10 og 25 år med start i juni 2019.

Der har været opstartsmøder i Axelborg Beboerhus og i Østbasen. Fiskeskolen er kommet godt i gang med to børn, som ikke skulle rejse væk i ferien. Døren står åben for dem, der først kommer tilbage til skolestart. Baggrunden for

Fiskeskolen et koncept udviklet og støttet af Friluftsrådet, Danmarks Sportsfiskerforbund, LAG Lokale Aktionsgrupper og Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.

Fiskeskoler drives af de lokale sportsfiskerforeninger og har til formål at skabe muligheder for integration, fiskerum og relationer med naturen som bagtæppe. Der er indtil nu oprettet fiskeskoler i Odense, Kolding, Vejle og altså Horsens.

Fiskeskolen betaler udstyret

Sportsfiskerforeningen håber at kunne videregive deres egen glæde ved sportsfiskeriet til børn og unge, De vil gerne vise, at sammenholdet blandt sportsfiskere er et tilbud til alle, der gerne vil dyrke interessen.

Rent praktisk skal eleverne i Fiskeskolen have tilbudt mindst 10 arrangementer i 2019, der skal lære dem at betjene grejet, give dem varierede oplevelser med forskellige fiskemetoder samt forståelse for naturen. Eleverne har ingen udgifter til deltagelse i 2019.

Fiskeskolen dækker alle udgifter til medlemskab, fisketilladelser, fortæring, transport og grej. Når eleverne er igennem Fiskeskolen, har de grej til fortsat at fiske og selvfølgelig er det håbet, at de vil fortsætte i regi af foreningen.

Døren står åben for alle 10-25-årige, der gerne vil lære at fiske. Der er op til 15 pladser i 2019. Hvis man gerne vil være med, så kontakt næstformand Jan Karnøe, mail jankarnoe@gmail.com, mobil 2170 4913.

På Facebook/H.O.S. Ungdom kan man se lidt om, hvad Fiskeskolen hidtil har foretaget sig.

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble