• SE FOTOS! Fest for job, uddannelse og legeplads

SE FOTOS! Fest for job, uddannelse og legeplads

D. 11 juni 2017

 

SE FOTOS FRA DAGEN HER


Rytterkildedalen - der skærer sig ned mellem Beringsvænget og Sundparken - kommer til at stå på den anden ende lørdag den 1. juli fra kl 10 til 15. Hele området er blevet renoveret, og der nu står en masse legeredskaber klar til, at både børn og voksne kan blive udfordret på de stejle bakker.

Tilmeld dig gratis til festen her
 
Ud over den røde snor, som bliver klippet over af borgmester Peter Sørensen kl. 11, kommer der også særligt inviterede VIP-personer. VIP’er er alle dem fra de to bebyggelser, der har fået et eksamensbevis eller et job i løbet af det sidste år.

”Vi vil gerne fejre de personer, der har rykket sig, gjort sine muligheder større med en uddannelse eller fået et fast job,” forklarer Bettina Bach fra Bo Trivsel, der er en af tovholderne bag festen.

Hun opfordrer dem, der kender en, der har fået job eller uddannelse til at kontakte hende med det samme på bettina@botrivsel.dk, så der kan blive sendt en VIP invitation ud.


Tre ting på en gang

Det, som egentligt bare skulle være en åbning af den nye version af Rytterkildedalen, har udviklet sig til en kombineret åbning af dalen og en job- & uddannelsesfest. ”Man behøver jo ikke kun at fejre én ting, når man inviterer til fest,” siger Bettina Bach med et stort smil.

Real Dania har stået for de nye legeredskaber og stisystemer, mens det er de to boligorganisationer, der omkranser Rytterkildedalen, Beringsgård og Odinsgaard, der er værter ved festen i samarbejde med det boligsociale kontor, Bo Trivsel. 

Noget for hele familien

Det hele starter kl. 10 med gratis rundstykker og kaffe til alle, der kommer. Efter den røde snor er klippet over af borgmesteren, holder butikschef i Rema 1000 Sundparken, Jens Tangsgaard, festtalen for dem, der har fået uddannelse eller job.

Til middag bliver der forskellige aktiviteter for alle aldre. Der er lounge med lækker musik, snobrød, madboder, tryllekunstner og cirkus. Et loppemarked, hvor du kan sælge fra dit eget tæppe, bliver der også plads til. Hvis man deltager i et orienteringsløb og finder de 13 rigtige svar rundt om i dalens afkroge, er der chance for at vinde en flot præmie.
 
Lokale foreninger og beboere står for mange af aktiviteterne - og flere sponsorer er også med til at få det hele til at blive ekstra festligt.

Kom forbi Aktivitetshuset på Hybenvej og hør mere eller find festen på Facebook.

Mere info hos
Bettina Bach, Bettina@botrivsel.dk, tlf 42 32 13 85
Tinna Richoff, Tinna@botrivsel.dk, tlf 52 92 28 89
 

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble