• Fars køkkenskole

Fars køkkenskole

D. 01 februar 2017

Fars køkkenskole er et madlavningskursus for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse.

Sjove og dygtige undervisere sætter gang i køkkenet, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand
– husk det er kun for mænd!

Fars køkkenskole er 5 aftener, hvor vi mødes i Aktivitetshuset på Hybenvej 6, ca. en gang om måneden onsdage kl. 16.20–19.00 fra marts 2017 til juni 2017.

Hvis du aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden, så lover vi, at du sagtens kan være med. Samtidig får du en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med dit barn/dine børn.

Tilmelding

Der er plads til 10-12 par på køkkenskolen. Sund By samarbejder med Bo Trivsel, så du og dit barn gratis kan deltage og få mad, opskrifter og undervisning. Vi forventer, at du kommer alle 5 gange. Det er tilmelding efter først til mølle princippet. Kontakt med det samme Jeanette fra Bo Trivsel på tlf. 42 14 74 63 eller jeanette@botrivsel.dk 

Hvad siger de andre?

”Tak for et fantastisk kursus. Drop tanken om tvungen forældreorlov til fædre, men lad dem alle deltage på dette kursus, når poderne er 7-9 år. Meget mere givtigt... :-) ” – sådan skriver en far på vores Facebook-side! En bedre anmeldelse kan vi vist ikke få.

Læs mere på www.farskoekkenskole.dk og www.facebook.com/farskoekkenskole

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble