• Familiedage på Sønderbro

Familiedage på Sønderbro

D. 09 oktober 2018

Mandag og tirsdag i uge 42 holder Bo Trivsel familiedage i Axelborg Beboerhus. Det er for alle familier i Sønderbro-området, der har lyst til at være med.

”Vi vil gerne hygge lidt ekstra om familierne i efterårsferien. Derfor er det også vigtigt at forældrene kommer med og følger deres børn eller børnebørn,” siger Annette Langgaard, som står for arrangementet.

Mandag den 15. oktober fra kl. 11-13 steges der pandekager i bålhytten bag beboerhuset i Axelborg. De næste to timer bliver der gang i kroppen med et spil ude-stratego på multibanen, som ligger ned mod Sønderbrogade.

Tirsdag den 16. oktober er der ild i bålet igen fra kl 11-13. Denne dag er der suppe og snobrød på menuen. Fra kl 13 til 15 er der mulighed for at både børn og voksne kan være kreative inden for i varmen. Beboerhuset, Axelborg 4C, lægger lokaler til det helt store tegne-, male-, perle- og krea-værksted.

”Vi glæder os til to hyggelige dage sammen med familierne. Og det er gratis at være med til det hele”, lover Annette Langgaard.

For spørgsmål kontakt Annette på 42 14 41 06 eller annette@botrivsel.dk

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble