• Det muliges kunst

Det muliges kunst

D. 08 december 2020

Normalt er de åbne døre en del af det liv, der leves i Sundparkhallen på Hybenvej, men når covid-19 sætter grænser for, hvor mange vi må være sammen, tænkes der kreativt.

Det første, gæsterne møder, når de går ind i hallen, er en skål med armbånd, for alle, der går ind, skal tage et armbånd på, og når skålen en er tom, er der 50 personer i hallen, hvilket er maksimum.

-        Det er 50 børn, så kan vi styre det, og der er ikke er for mange i hvert rum, fortæller Lars Mose, der er boligsocialmedarbejder i Sundparkhallen.

Hallen huser rum til mange forskellige aktiviteter, og på hver dør er der et skilt, som fortæller, hvor mange der må være i hvert rum, om det er til kreative sysler, bordtennis eller hygge.

 

Der er også plads til de vokne

Det er hver eftermiddag, når børnene kommer fra skole og frem til klokken 18, de holder til i hallen. Om formiddagen er der forskellige aktiviteter for voksne. Det er blandt andet line dance og yoga. Begge dele har været lukket ned, men nu er de ved at finde løsninger, så forsamlingsforbuddet på ti personer kan overholdes.

-        Line dance skiftes i tre hold, så de ikke er flere sammen på en gang, fortæller Lars Mose, som glæder sig over, at der atter er liv hallen, efter alt blev lukket helt ned i foråret og nu er delvist lukket ned:

-        Det er fedt nok, at vi ikke er derhenne, hvor vi holder helt pause, og vi har fundet nogle metoder til at holde lidt gang i det.

 

Yoga online

En af de metoder er at rykke en aktivitet på nettet. Eksempelvis underviser Lars Mose et online yoga-hold.

-        Det var meget mærkeligt specielt til at starte med. Når jeg underviser, skal det ikke være for formelt, vi skal kunne grine, og der mangler den menneskelige kontakt, siger Lars Mose, som er positivt overrasket over, hvor mange der er med – typisk 15-25 lige efter, han har sendt.

Han går også online med højtlæsning, enten hjemme fra sin kælder eller fra en sofa i læserummet i hallen.

-        Jeg holder mig til klassikerne som Ole Lund Kierkegaard, Bjarne Reuter og Astrid Lindgreen, fortæller Lars Mose.

Information om yoga, line dance og de andre aktiviteter opdateres løbende på facebook.com/Sundparkhallen

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble