• Corona sender Kjeld ud på flere gåture

Corona sender Kjeld ud på flere gåture

D. 17 november 2020

Kjeld Andersen er en flittig bruger af BoTrivsels tilbud, så lige nu, hvor der er en del begrænsninger og dermed aflysninger på grund af covid-19, er han bogstaveligt talt begyndt at gå nye veje.

Inden de nyeste begrænsninger med et forsamlingsforbud på ti personer, deltog Kjeld Andersen i både gåture, Tirsdagscafe i Axelborg og Onsdagscaféen på Hybenvej. Der er især en ting, han savner, nu hvor frokostcafeerne er aflyst.

-        Sammenholdet, siger Kjeld Andersen.

Han holdet fast i gåturen mandag formiddag klokken 10 fra Axelborg, hvor tempoet sættes efter, hvem der møder op.

-        Tre kilometer gået, er bedre end nul kilometer gået – uanset tempo, siger Kjeld Andersen og fortæller, at holdet ikke er tæt på at ramme forsamlingsforbuddet, så der er plads, hvis man har lyst til at gå med.

Fordi frokostcafeerne er aflyst for tiden, har Kjeld Andersen fundet en facebookgruppe, hvor han finder andre gåture rundt om i Horsens, som han går med på.

-        Så skriver man bare i gruppen, at man går en tur, og om der er nogen, der vil med, siger han og tilføjer:

-        Det er også socialt at gå ture, og det er vigtigt for mig.

På spørgsmålet om, hvad han synes, BoTrivsel skal gøre, hvis aflysningerne fortsætter nogle måneder endnu, siger Kjeld Andersen:

-        Det er jo svært. Det skal jo næsten være udendørs. Skal frokostcaféen kun være ti personer, så kan den jo næsten ikke bære sig selv.

 

KONTAKT

Hvis du selv vil ud og gå en tur - og måske følges med Kjeld - så kontakt Iben på iben@botrivsel.dk.

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble