• 15 nye parkeringspladser

15 nye parkeringspladser

D. 01 december 2020

Ny bliver det lidt nemmere at finde en parkeringsplads i Axelborg, hvor nye pladser netop er blevet optegnet.

-    Vi har fået 15 ekstra pladser. Vi har fjernet noget bevoksning og inddraget et areal, der ikke blev brugt, fortæller Torben Spåbæk Johansen, der er lokalinspektør for Axelborg i AAB.

Han havde udset sig endnu flere steder, der kunne oprettes flere parkeringspladser, men det er ikke muligt på grund af brandsikkerhed og adgang for udrykningskøretøjer.

Registrering på vej

Parkeringssituationen var det altoverskyggede emne ved beboermødet i september, hvor der blandt andet blev lovet flere parkeringspladser og et parkeringsreguleringssystem, så biler, der ikke hører til Axelborg, ikke må parkere i området. Det er Torben Spåbæk Johansen, der står for registreringen, når det nye system indføres i begyndelsen af 2021.

-     I løbet af de næste måneder begynder jeg at indsamle oplysninger fra lejerne, blandt andet e-mailadresse, når vi indfører elektronisk parkering. Det, der afgør, hvornår parkeringskontrollen bliver sat i gang, er, når vi føler, at alle har haft chancen for at komme med på app eller computer, fortæller lokalinspektøren og tilføjer, at hvis man ikke er tryg ved det digitale, så kan man komme til ham og få hjælp.

Et godt tip er at sikre sig, at man har en registreringsattest, der er opdateret med ens adresse i Axelborg. Hvis den bil, man kører i, ikke er registret i eget navn, skal man fortælle det til Torben Spåbæk Johansen, når man bliver bedt om at registrere sin bil.

Du kan skrive til Torben Spåbæk Johansen på tsj@aab-horsens.dk. 

Gå tilbage

Del nyheden

Kommentarer

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubble