Genoptag din sygedagpengesag

Der er fornyeligt faldet en dom i en sag om retten til sygedagpenge. Den gør, at hvis du har haft en sygedagpengesag inden for de sidste tre år, så har du mulighed for at få genoptaget sagen, hvis du ønsker det.

Der skal være tale om en sag, hvor kommunen har standset din udbetaling af sygedagpenge, uden at de har taget stilling til, om du skulle have været tilbudt hjælp efter en anden lovgivning. Eller om sygedagpengene skulle fortsætte. Kommunen har nemlig pligt til at undersøge begge dele, før de må stoppe med at udbetale sygedagpenge.

Hvis dette har tilfældet, skal du hurtigst muligt kontakte kommunen for at få genoptaget din sag. Du har nemlig mulighed for at få udbetalt sygedagpenge udover det tidspunkt, hvor kommunen i sin tid standsede dine dagpenge. Vel og mærket uden at sikre sig, at du kunne få forlænget dine sygedagpenge eller du kunne have modtaget støtte efter en anden lovgivning.

Hvis du fik udbetalt andre ydelser på det tidspunkt, skal kommunen dog tage stilling til en eventuel modregning, da man ikke må få to ydelser på en gang.

Modtag vores nyhedsbrev
Hvorfor gå glip af noget?
bubblemedia